Adressa forlenger med Rosenborg kvinner.

Adressa forlenger samarbeidsavtalen med Rosenborg Kvinner.

Sist oppdatert: 13. mai 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Adressa forlenger sin eksisterende avtale med Rosenborgs kvinnelag – og utvider sitt engasjement i den nye avtalen. Adressa har vært en samarbeidspartner til klubben siden navneskiftet i 2020, og i mange år i tiden som Trondheims-Ørn – før laget skiftet til svart og hvitt. Et langvarig og godt samarbeid vil med dette fortsette også de kommende årene.

Den nye avtalen har et lengre perspektiv enn den forrige, og innholdet åpner for nye muligheter i samarbeidet. Med en beslutning om fusjon som ble vedtatt i april, så vil avtalen gå parallelt med avtalen Adressa har med RBK herrer, men ha eget innhold rettet mot kvinnelaget.

-Den nye avtalen gir oss mer innhold og muligheter i årene som kommer, spesielt når det gjelder annonsering og markedsføring for å få folk på kamp. -I tillegg vil TV-rettighetene i avtalen gi muligheter for å følge laget når det spilles treningskamper i større grad enn før, det tror vi også er positivt for interessen, forteller markedssjef i Rosenborg kvinner Torgrim Olsen. -Vi har hatt et tett og godt samarbeid over mange år, og nå tas dette et knepp opp – helt i tråd med utviklingen som klubben og kvinnefotballen har, så vi er veldig fornøyde, forteller Olsen.

-RBK Kvinner er viktige forbilder og banebrytere for jenter i fotballen, sier administrerende direktør i Adresseavisen, Tove Nedreberg. – Nå kan alle unge fotballspillere, jenter og gutter, drømme om medaljer og rekorder med RBK. Vi ser fram til et videre godt samarbeid, og er glade for å vise treningskamper på adressa.no i hele avtaleperioden.