Media

Sist oppdatert: 14. mar 2022 Skrevet av: Rosenborg BK Kvinner

 

Informasjon til presse og fotografer på Koteng Arena.

Inngang:

Bruk publikumsinngangen fra tribunens østside.

Plassering på tribune:

Hver journalist har anviste plasser på tribunen på tribunens østside. Hvert sete for journalister er merket med «Presse». Presseakkreditering fås ved inngang til arena. Det er uttak til strøm, og det er anledning til å sitte igjen etter kampslutt å fullføre jobben. Du får også tilgang til wifi – ved ankomst til arenaen. Ta kontakt med presseverten for informasjon og spørsmål underveis i arrangementene.

Foto:

Fotografer må bruke gule fotovester (leveres ut av akkrediteringsansvarlig ved inngangen).

Under kamp:

  • Området bak begge målene er tillatt for fotografer, men utenfor 16-meteren og 5 m fra sidelinjene. Området for fotografer er merket/avgrenset.
  • Passasje fra mål til mål er kun tillatt utenfor inngjerdet område. Dere må derfor gå ut av inngjerdet område, så rundt og inn på motsatt side.
  • Det er ikke tillatt å ta lagfoto
  • Kamerautstyr skal ikke settes opp bak eller i målene
  • Det er ikke tillatt å gå inn på banen etter kampslutt

Illustrasjon av tillatt område for fotografer:

Mixed Zone (intervjuer etter kamp):

  • Mixed Zone vil bli inne på Koteng Arena. Inngang til Mixed Zone er ved pressesetene på tribunens østside – egen dør som er merket med «Mixed Zone». (Dersom Mixed Zone blir midlertidig flyttet – vil det bli informert om på WhatsApp-gruppen) Her blir det anledning til å intervjue og ta bilder. Ta kontakt med presseverten for å få med ønskede intervjuobjekter etter kamp. Intervjuobjektene har annen inngang enn journalistene – og vi ber om å respektere avstand og de fysiske sperrene som settes opp.

Generelt:

  • Toalett: nede i 1. etg, inngang fra tribunens vestside.
  • Det er begrensninger på å bevege seg i spillertunell/garderobe/på og nær banen – ikke beveg deg på andre områder på stadion – enn på anviste plasser/anvist område.

Kontaktpersoner:

Oda Amundsen, pressekontakt: tlf 463 32 376

Torgrim Olsen, markeds- og medieansvarlig: tlf 416 77 619

Malin Engen, arrangementansvarlig: tlf 932 07 999

Akkreditering:

Frist for akkreditering er 2 dager før kampstart. For akkreditering – send mail til: oda@rbk-kvinner.no

WhatsApp:

Dersom du tilhører media/pressen og ønsker å være en del av WhatsApp-gruppen vi har for media, kan du registrere deg ved bruk av denne lenken https://chat.whatsapp.com/JAspSglZ6dc9QQYA8oUeXf